Vi har underhållning för alla tillfällen stora som små. Vi har en showgrupp som uppträder med allt från schlager till rock. Eller behöver du live-musik med tillhörande musikquiz är de något vi också jobbar med eller lugnare mingelmusik. 

Kontakta oss för ett skräddarsytt program efter dina önskemål.

Vi jobbar med alla typer av regi. Från att regissera upp korta sketcher och scener till stora musikaler. Barnföreställningar, ungdomsprojekt, amatör föreställningar allting passar oss perfekt. Med erfarenheter från både musikgymnasiet, musikklasserna, kulturskolan, olika föreningar och såklart egna produktioner.

Vi kan projektleda ditt evenemang, fest eller möte. Förutom våra egna projekt och produktioner har vi har tidigare jobbat med Norrköpings kommun, Linköpings kommun och O-Ringen. Vår medarbetare Clara Fyrberg är utbildad PCO- professional congress organizer.

Vi har en tanke om att koreografi är en förlängd arm till musiken. Där dansen blir det där sista uttrycksmedlet för att förmedla känslan. Att med snygga rörelser förstärka musiken och att individanpassa hela koreografier. 

När vi ska sätta koreografi behöver vi först ha en workshop med gruppen för att se nivå, så att koreografierna går att utföra, men också hålla hög kvalité. Vi har erfarenhet som både dansare och danslärare och har koreograferat flertalet egna produktioner men också till chopp event, musikklasserna och många revyer. Waow har dessutom varit symfoniorkesterns huskoreograf under ett antal år.

manusVi erbjuder både färdiga manus och beställningsjobb. 

Vill du beställa ett manus? 

När vi skriver manus brukar alltid den som beställer veta någon bakgrundsfakta. Det kan antingen vara att det ska handla om den här personens liv eller att vi har dom här 10 sångerna och dom skulle vilja få ihop till en musikal eller att man rentav vet att vi är så och så många som vill spela en föreställning om vad som helst. Vi är öppna för förslag och skriver alltid manus genom tät dialog med beställaren. 

Färdiga manus:

Revysketcher – Vi har ett stort utbud av revysketcher med varierande antal personer. Både sång, sketch och monologer.  http://www.lis.nu

Musikaler – Att skriva musikaler är ett av våra huvuduppdrag och alla föreställningar vi har skrivit finns att hyra. I våra musikaler infinner sig mycket sång med omskrivna texter, dansare och ensemble i varierande storlekar. 

Julmusikaler – Vi har ett flertal julmusikaler med olika teman. I vissa finns tomten med som en centralfigur och i vissa är det tomtemor som styr. 

Här finns färdiga talpjäser eller musikaler med nyskrivna sånger. 

Spökmusikal – Vi har två versioner av samma spökmusikal. En som är 50 minuter med nyskrivna texter, och en på 20 minuter med nyskrivna sånger.

Skolföreställningar – Vi har ett flertal nyskrivna skolföreställningar med roller från 10 enda upp till 40 personer. Nyskriven musik och alltid med ett budskap om något viktigt.

Vi kan vara er konferencier för er mässa, prisceremoni eller konsert. Vi har ett stort intresse för att göra ert evenemang personligt och jobbar med många detaljer. 

Vi har tidigare jobbat med flera uppdrag för Norrköpings kommun, O-Ringen och flertal företag.

Copyright © 2020