Markus och Clara

OM WAOW

WAOW Production drivs av oss, Marcus och Clara Fyrberg. Vi båda älskar att underhålla, skapa och driva projekt. Vi startade WAOW Production 2017 för att få ett paraply att samla alla våra idéer, produktioner och kompetenser under. Vi brinner för att skapa upplevelser och tillfällen där människor i alla åldrar får samlas och uppleva underhållning. Tillsammans har vi producerat föreställningar som setts av flera tusentals personer. Vi har producerat föreställningar på äldreboenden runt om i Östergötland. Vi har producerat flertalet musikalfarser där vi både skrivit, regisserat, koreograferat och agerat i själva.

OM OSS​

Marcus
Marcus har medverkat i flera produktioner och började som barn i Trollkarlen från Oz på Östgötateatern. Sen dess har han spelat flera roller i bla Astrid Lindgren föreställningar som vuxen och skapat egna musikalfarser och flertal revysketcher. Förutom att han har medverkat flertal gånger på scenen har han också gått musikklass, De Geergymnasiet Musik och Balettakademien i Stockholm. Efter de har han producerat, skapat och medverkat både med sitt eget material och i andra regier. Jobbar idag som musiklärare och driver WAOW på heltid.
Clara 
Clara med kärleken till att producera kulturupplevelser började även hon sin bana precis som Marcus. Med musikklass, De Geer gymnasiet och flertalet teaterroller. Clara står inte bara på scenen, hon är också producent. Clara är utbildad via SKY (Stiftelsen yrkeshögskola Sverige) till ”Professional Congress Organizer” – Producent inom upplevelseindustrin. 
Mål & Vision
Vårt mål är att skapa upplevelser för alla åldrar och få människor att samlas. Visionen är att vårt material ska få användas av flera människor inom vår bransch. Att vi kan nå ut till flera med roliga farser, viktiga föreläsningsmusikaler och härliga låtar.